Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Levering og returnering

Levering

Vi tilbyder ved Vinlogen følgende leveringsmuligheder:

 • Afhentning efter aftale på Industrivej 15A, Stilling, 8660 Skanderborg
 • Forsendelse med PostNord til pakkeboks
 • Forsendelse med PostNord til privatlevering
 • Forsendelse med Expressen til privatlevering
 • Forsendelse af paller med fragtmand

Forsendelsesprisen starter ved 49,- for forsendelse til pakkeshop. Privatlevering starter ved 79,-. De endelige priser angives ved kassen, og afhænger af ordrens samlede størrelse og vægt. Ved forsendelse med paller er Danske Fragtmænds aktuelle priser gældende. 

Vi sender fragtfrit til pakkeboks ved alle ordrer mellem 500,- og 999,-. Ved ordrer over 1000,- sender vi fragtfrit med privatlevering. 

Prismatch

Finder du et af vores produkter til en lavere pris så matcher vi gerne prisen. Det kræver dokumentation i form af et billede eller link til den pågældende hjemmeside eller butik. Det er en forudsætning, at webshoppen eller butikken er registreret og beliggende i Danmark.

Henvendelse kan ske på mail kontakt@vinlogen.dk 

Fortrydelsesret og returnering

Vinlogen tilbyder 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Fortrydelsesretten er gældende i 14 dage fra:

 • Du har modtaget dine varer
 • Den sidste levering er modtaget, i tilfælde hvor din ordre er opdelt i en hovedlevering, og en - eller flere - delleveringer. 

Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret skal du meddele det inden fristen på de 14 dage til kontakt@vinlogen.dk 

Din henvendelse skal indeholde tydelig information om hvilken ordre det drejer sig om, hvilke varer, og grundlaget for returneringen. Alle omkostninger i forbindelse med returneringen afholdes af køber. Ved returnering skal varens stand være fejlfri. En evt. forringelse af varens værdi ved returnering vil modregnes den endelige opgørelse.

Det er ikke muligt at fortryde sit køb ved at nægte modtagelse af varen. I et sådant tilfælde forbeholder vi os retten til at pålægge et gebyr for håndtering og returfragt.

 

Undtaget for fortrydelsesret

 • Åbne eller ødelagte flasker
 • Flasker hvor etikette eller emballage er beskadiget
 • Gavekort
 • Forseglingen er brudt

Reklamationsret

Vinlogen tilbyder 24 måneders reklamationsret på dit køb. Vi tilbyder enten at returnere pengene til dig, eller at ombytte til andre flasker. Hvis ombytningen giver en højere eller lavere værdi end det oprindelige køb medfører det enten en ekstrabetaling eller kreditering. 

Da fødevarer er levende og sårbare over for flere forhold kan det ske at du modtager en vare der ikke lever op til vores standarder. Skulle uheldet være ude og du modtager en flaske der er dårlig, så beder vi dig om at sætte proppen i og returnere flasken til os. 

Henvendelse om brug af reklamationsret skal ske til: kontakt@vinlogen.dk