Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Vinlogen ApS

Industrivej 15A, Stilling

8660 Skanderborg

Telefon: 26854090

Mail: info@vinlogen.dk

CVR-nr. 42606014

Aldersgrænse

Vinlogen overholder den danske lovgivning om salg af alkohol og spiritus. 

 • Personer mellem 16-18 år må købe vin & alkohol op til 16,5%.
 • Personer under 18 år må ikke købe alkohol over 16,5%.

Betaling

Vinlogen modtager betaling med Mobilepay, VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Viabill. Vinlogen bruger Worldline (tidligere Bambora) som betalingspartner. 

Vinlogen benytter et krypteret sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden (https) og betalingen går gennem en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det sikrer en tryg og beskyttet købsprocess, og garanterer at de  informationer, som indtastes på vores hjemmeside ikke kan aflæses. Det er dermed trygt og sikkert at handle vin på vores hjemmeside.

Alle beløb på www.vinlogen.dk er i danske kroner og inkl. moms, vinafgift & emballageafgift, jo mindre andet tydeligt er angivet. For B2B kunder, som er logget ind er priserne inkl. vinafgift og emballageafgift. 

Betalingen hæves ikke før ordren er færdig behandlet og afsendt fra vores lager.

Afgivelse af ordre

Ordrer via vores webshop er ikke en juridisk bindende aftale. Vinlogen ahr mulighed for at annullere en ordre som følge af trykfejl, prisfejl, tekniske problemer, manglende leveringer eller udsolgte varer. Når en ordre er afgivet via webshopen genererer systemet automatisk en bestillingsbekræftelse. Vi gør opmærksom på at det er en systemgenereret meddelelse, som bekræfter at ordren er afgivet og modtaget i systemet, og at den ikke er juridisk bindende. 

Når ordren er behandlet og klar til afsendelse fra vores lager, sendes der en bindende ordrebekræftelse med information om varerne, pris og evt. levering.

Hvis vi ikke er i stand til at levere hele eller dele af din ordre kontakter vi dig hurtigst muligt enten telefonisk eller på mail.

Du er som kunde ansvarlig for at alle indtastede oplysninger under bestillingen, navn, adresse, mail etc. er korrekte. Fejllevering som følge af ufuldstændige eller ukorrekte kundeoplysninger kan medføre et gebyr for ekstra forsendelse. 

Tilfredshedsgaranti

Ved Vinlogen er vi meget bevidste om hvilke produkter vi tager ind, og vi står 100% inde for kvaliteten. 

Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds, og vi yder derfor fuld tilfredshedsgaranti på dit køb. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med den modtagne rådgivning, eller lever dit køb ikke op til dine forventninger kan du returnere alle uåbnede flasker til os. Vi krediterer eller ombytter alle flasker, inkl. den der er prøvesmagt.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret så kontakt os på mail: kontakt@vinlogen.dk så tager vi en dialog om det videre forløb. 

Tilfredshedsgarantien er gældende i 12 mdr. fra modtagelsen af varerne. 

Obs: Tilfredshedsgarantien forudsætter at varens stand er som angivet under fortrydelsesret og returnering. Returfragt afholdes af kunden. Tilfredshedsgarantien er ikke gældende for erhvervskunder. Vinlogen forbeholder sig retten til at annullere tilfredshedsgarantien for forsøg på gentagne udnyttelser for det samme kundeforhold eller ved ufuldstændigt grundlag.

Levering

Vi tilbyder ved Vinlogen følgende leveringsmuligheder:

 • Afhentning efter aftale på Industrivej 15A, Stilling, 8660 Skanderborg
 • Forsendelse med PostNord til pakkeboks
 • Forsendelse med PostNord til privatlevering
 • Forsendelse med Expressen til privatlevering
 • Forsendelse af paller med fragtmand

Forsendelsesprisen starter ved 49,- for forsendelse til pakkeshop. Privatlevering starter ved 79,-. De endelige priser angives ved kassen, og afhænger af ordrens samlede størrelse og vægt. Ved forsendelse med paller er Danske Fragtmænds aktuelle priser gældende. 

Vi sender fragtfrit til pakkeboks ved alle ordrer mellem 500,- og 999,-. Ved ordrer over 1000,- sender vi fragtfrit med privatlevering. 

Prismatch

Finder du et af vores produkter til en lavere pris så matcher vi gerne prisen. Det kræver dokumentation i form af et billede eller link til den pågældende hjemmeside eller butik. Det er en forudsætning, at webshoppen eller butikken er registreret og beliggende i Danmark.

Henvendelse kan ske på mail kontakt@vinlogen.dk 

Fortrydelsesret og returnering

Vinlogen tilbyder 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Fortrydelsesretten er gældende i 14 dage fra:

 • Du har modtaget dine varer
 • Den sidste levering er modtaget, i tilfælde hvor din ordre er opdelt i en hovedlevering, og en - eller flere - delleveringer. 

Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret skal du meddele det inden fristen på de 14 dage til kontakt@vinlogen.dk 

Din henvendelse skal indeholde tydelig information om hvilken ordre det drejer sig om, hvilke varer, og grundlaget for returneringen. Alle omkostninger i forbindelse med returneringen afholdes af køber. Ved returnering skal varens stand være fejlfri. En evt. forringelse af varens værdi ved returnering vil modregnes den endelige opgørelse.

Det er ikke muligt at fortryde sit køb ved at nægte modtagelse af varen. I et sådant tilfælde forbeholder vi os retten til at pålægge et gebyr for håndtering og returfragt.

 

Undtaget for fortrydelsesret

 • Åbne eller ødelagte flasker
 • Flasker hvor etikette eller emballage er beskadiget
 • Gavekort
 • Forseglingen er brudt

Reklamationsret

Vinlogen tilbyder 24 måneders reklamationsret på dit køb. Vi tilbyder enten at returnere pengene til dig, eller at ombytte til andre flasker. Hvis ombytningen giver en højere eller lavere værdi end det oprindelige køb medfører det enten en ekstrabetaling eller kreditering. 

Da fødevarer er levende og sårbare over for flere forhold kan det ske at du modtager en vare der ikke lever op til vores standarder. Skulle uheldet være ude og du modtager en flaske der er dårlig, så beder vi dig om at sætte proppen i og returnere flasken til os. 

Henvendelse om brug af reklamationsret skal ske til: kontakt@vinlogen.dk 

Persondatapolitik

For at der kan gennemføres et køb ved Vinlogen skal vi bruge følgende information:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse
 • Oplysning om hvad købet omhandler

Alle personoplysninger opbevares udelukkende med det formål at kunne behandle din ordre, og levere din bestilling. Alle data opbevares i vores backend, som er beskyttet med SSL kryptering. Ingen uvedkommende eller eksterne parter har adgang til personfølsomme oplysninger.

Ved arrangementer arrangeret af Vinlogen, forbeholder vi os retten til at benytte billedmateriale fra det pågældende arrangement til brug for markedsføring, SOME opslag etc. 

Klagemuligheder

Skulle du ønske at klage over dit køb, Vinlogen generelt eller andre forhold kan du benytte dig af følgende muligheder:

 

Center for klageløsning og forbrugerklagenævnet

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Mail: nh@naevneneshus.dk

Tlf: 72405600

 

EU-kommisionens online klageportal. Det er særlig relevant, hvis du som kunde er bosiddend ei et andet EU-land. Skulle du ønske at benytte denne mulighed kan du indgive din klage her https://ec.europa.eu/

Ved indgivelsen skal du angive vores mail: kontakt@vinlogen.dk